Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihai Fifor anunță BOMBA: 'Există și varianta să intrăm în opoziție'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Mihai Fifor

Mihai Fifor, secretar general al PSD, a anunțat, după ședința CEX a PSD, că social-democrații au votat, în unanimitate, rămânerea la guvernare, după ce ALDE a decis să rupă coaliția. Fifor a explicat că, în ciuda votului, există și posibilitatea ca PSD să intre în opoziție, dar ea nu a fost luată în calcul, deocamdată.

”Trebuie să avem o întâlnire cu colegii parlamentari, la sfârșitul săptămânii. Noi ne-am asumat, față de români, o serie întreagă de obligații. Vom duce programul de guvernare la bun sfârșit.

Citește și: Rareș Bogdan face un anunț de ultimă oră: ’Informaţiile sunt extrem de grave’

După coaliția de astăzi (luni - n.r.) nu mai sunt atât de convins că am reușit să înțeleg resorturile intime ale ieșirii ALDE de la guvernare. E decizia dânșilor, așa au ales. I-am spus astăzi lui Tăriceanu că nu vom accepta ca Pro România să meargă la guvernare alături de PSD. E un vot al colegilor în PSD și prin urmare vom continua. Dacă domniile lor au decis să facă alianță cu Pro România, dacă au ales să îl retragă pe Tăriceanu și să îl susțină pe Mircea Diaconu. Toate acestea sunt hotărâri cu care astăzi au venit deja. Să nu încercăm să ne mințim unii pe alții că astăzi s-a luat decizia, nici pomeneală. Nu înseamnă că nu apreciem cum au fost alături de noi. Au fost corecți cu noi și am guvernat bine.

Avem în lucru evaluarea secretarilor de stat, și a agențiilor. E un joc politic pe care îl face orice guvern. Nu se termină lumea aici, azi, cu decizia colegilor de la ALDE. Există și varianta să intrăm în opoziție, dar nu asta am decis azi. Partidele politice sunt fie la putere, fie în opoziție. Nu ne-am propus lucrul acesta. Daca ne propuneam, astăzi votul arăta altfel. Am votat în unanimitate să rămânem la guvernare.”, a declarat Mihai Fifor.

Citește și: Mega-lovitură! Sute de persoane vor fi concediate .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.