Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihai Fifor anunță că are DOVEZI că PNL va TĂIA salarii și va ÎNCHIDE spitale

mihai fifor

Secretatul general al PSD Mihai Fifor i-a acuzat, vineri, pe liberali că ceea ce declară în spațiul public în legătură cu tăierile de pensii, salarii și închiderile de spitale este diferit de măsurile din programul de guvernare al PNL.

„Una spun cei de la PNL și alta este în programul lor de guvernare. Nu au nicio problema sa mai spună o minciună. Doar e campanie electorală! Vă spun că nu vor închide spitale. Dar scrie clar în programul lor de guvernare cuvântul «comasare». Iar noi știm prea bine ce înseamnă asta! Am mai trăit-o în guvernarea lui Emil Boc, azi membru de frunte al PNL”, a scris Mihai Fifor, vineri, pe Facebook, conform Mediafax.

Citește și: Dana Budeanu, REACȚIE FABULOASĂ după ce PRO TV a rupt contractul cu ea din cauza scandalului pe spitalul privat

Social-democratul a adăugat că deși Klaus Iohannis susține că nu vor fi tăiate salariile, în programul de guvernare sun tmăsuri de reducere a salariilor bugetarilor.

„Spune Iohannis că nu vor tăia salarii. Dar scrie negru pe alb că vor reduce salariile bugetarilor ca să ajungă la nivelul privaților. Deci fără vouchere de vacanță, fără sporuri și fără alte beneficii la salariu. Nu e tăiere... e doar reducere... Vă spun că nu vor tăia pensiile, dar le vor impozita pe cele sub 2.000 de lei. Asta ne spune Orban și știm că au mai făcut-o altădată!”, a completat Fifor.

El a mai spus că PNL dă asigurări că vor crește pensiile, așa cum este prevăzut în Legea pensiilor, însă liberalii nu au precizat, în programul de guvernare, cu cât va crește punctul de pensie.

„Vă dau asigurări că vor crește pensiile așa cum scrie în lege. Care lege? Cea de acum sau cea pe care o vor modifica în curând? De ce nu au scris în programul lor când și cu cât va crește punctul de pensie?! Vă explic de ce: pentru că odată învestit guvernul, programul scris devine lege și nu mai merge cu gargara electorală pe care o auziți acum”, a explicat secretarul general al PSD.

Mihai Fifor a precizat că, în cazul în care românii vor să știe ce va urma, să nu ia în seamă ce spun liberalii care mint cum respiră.

„Citiți măsurile de austeritate din programul lor de guvernare și veți înțelege ce urmează!”, conchide senatorul PSD.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.