Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihai Fifor ar urma să prezinte în ședința Cabinetului Dăncilă proiectul privind programul de înzestrare a Marinei cu baterii de artilerie de coastă

Mihai Fifor

Ministrul Apărării, Mihai Fifor, ar urma să prezinte în şedinţa de marţi a Cabinetului Dăncilă proiectul de Hotărâre de Guvern privind programul de înzestrare a Marinei cu baterii de artilerie de coastă, potrivit news.ro.

Şedinţa Guvernului este programată de la ora 14.00.

“Suntem pregătiţi ca marţi (...) să introducem în şedinţă Hotărârea de Guvern privind bateriile de coastă, un program pe care, de asemenea, sperăm să îl derulăm fără probleme şi, la finele anului, să încheiem procedura de achiziţie, să putem semna contractul pentru bateriile de coastă”, a anunţat ministrul Apărării, Mihai Fifor, vineri, într-o conferinţă de presă.

El a susţinut că proiectele de înzestrare a Armatei sunt în parametrii stabiliţi, el enumerând programele privind transportoarele blindate Piranha, corvetele multifuncţionale, platformele multifuncţionale pe roţi, pe cel referitor la avioanele Şoim şi pe cel privind dotarea cu avioane F16.

Citește și: CCR discută sesizarea formulată de PMP și PNL asupra modificărilor Legii 393/2004 privind statutul aleşilor locali

Ministrul Apărării declara pentru Radio România Actualităţi că bateriile de artilerie de coastă cu care va fi dotată Marina Română vor fi produse în ţara noastră. "Acest proiect va contribui la relansarea industriei româneşti de apărare şi se va adăuga corvetelor ce vor fi produse în România şi transportoarelor blindate ce sunt deja construite la Bucureşti", afirma Mihai Fifor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.