Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihai Fifor, atac la Iohannis la finalul mandatului de la MAI: 'Cruntă indiferență pentru tragedia de la Caracal'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Mihai Fifor

Mihai Fifor, secretarul geneal al PSD, lansează un atac la adresa preşedintelui Iohannis, în ziua în care îi expiră mandatul de ministru interimar de Interne. Fifor afirmă că Iohannis dă dovadă de dispreţ pentru oameni şi de cruntă indiferenţă pentru tragedia de la Caracal, pentru că lasă Ministerul de Interne fără ministru prin refuzul de a face numirile propuse de premierul Dăncilă.

"Astăzi încetează mandatul meu interimar la Ministerul Afacerilor Interne. Am încercat să-mi fac datoria în mod responsabil.

Am luat imediat măsuri pentru reformarea sistemului de siguranță a cetățeanului. Am colaborat excelent cu dl. Raed Arafat la elaborarea ordonanței de urgență 62/2019 prin care am îmbunătățit sistemul 112.

Am început procesul de reformare a funcțiilor de conducere din MAI. Atât cât mi-a stat în putință și cât mi-a permis legea, i-am sprijinit pe anchetatorii care investighează cazul de la Caracal.

Am lucrat în minister cu oameni deosebiți, bine pregătiți, cărora le mulțumesc pentru buna colaborare.

Din păcate, în plin proces de reformare a sistemului de siguranță a cetățeanului, în plin proces de organizare a alegerilor, MAI rămâne fără ministru.

Klaus Iohannis este în campanie și face tot ce poate să blocheze Guvernul, forțând peste măsură legile și Constituția. Este o dovadă de dispreț pentru oameni și de cruntă indiferență pentru tragedia de la Caracal de care și-a amintit doar în declarațiile politice. Oamenii au nevoie de un alt fel de președinte, iar în această toamnă ne vom lupta să dăm României șeful de stat pe care îl merită: muncitor, implicat și aproape de oameni", scrie Fifor pe Facebook.

Miercuri, 11 septembrie, Viorica Dăncilă a transmis la Cotroceni propunerea de numire a unui nou ministru de Interne, în persoana lui Dumitru-Daniel Chirilă, actual secretar de stat în MAI şi fost consilier în Administraţia Prezidenţială în mandatul lui Iohannis.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.