Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihai Fifor, atac la partidele care au REFUZAT să semneze pactul propus de Viorica Dăncilă: Ei vor reduce numărul de bugetari

dancila fifor dancila

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, susține că PNL, USR și PMP au refuzat să semneze ”Pactul pentru bunăstarea românilor” propus de Viorica Dăncilă pentru că intenționează să reducă numărul de bugetari, dacă vor ajunge la guvernare.

”PNL, USR, PMP au refuzat să semneze Pactul care garantează creșterea veniturilor și nivelul scăzut al taxelor pentru cetățeni.

Ei spun ca prevederile Pactului nu pot fi susținute de economie. Așa spun din ianuarie 2017... Deși în tot acest timp, noi am făcut ce scrie în Pact, iar România s-a dezvoltat și am fost mereu pe podiumul european al creșterii economice.

Știți care e alternativa lor? Spun că pentru a susține majorările de venituri din Legea pensiilor și din Legea salarizării vor trebui să reducă cheltuielile. Iar când sunt întrebați ce cheltuieli vor tăia, toți răspund că vor reduce numărul de bugetari.

Parcă am mai auzit poezia asta. Vă mai amintiți de bugetarul gras, care stătea în spinarea privatului? Așa ne spuneau și în anii 2009-2011, când medicii erau trimiși la muncă în străinătate, când nu mai erau asistente să aibă grijă de nou-născuții din maternități, când s-au închis spitale, când se tăiau salariile profesorilor, când s-au redus posturile salvatorilor pentru situații de urgență sau când s-au desființat mii de posturi din Poliție, lăsând infractorii să își facă de cap.

Asta înseamnă să reduci numărul de bugetari! Ca să știți ce veți vota pe 10 și 24 noiembrie!”, scrie Mihai Fifor.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.