Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihai Fifor, enervat de 'IPOCRIZIA' lui Rareș Bogdan: 'Câtă nerușinare și cât tupeu poate avea acest individ. Singurul care contează este interesul propriu'

Inquam Photos/ Octav Ganea
Mihai Fifor

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, a criticat în termeni duri apelul făcut de europarlamentarul PNL, Rareș Bogdan, prin care chema comunitatea maghiară la vot. Fifor arată că atitudinea lui Rareș Bogdan se schimbă în acest fel în funcție de propriul interes și îl descrie drept un ipocrit.

Citește și: Klaus Iohannis este văzut deja câștigător în presa internațională: ce scriu principalele agenții de presă și posturi TV

„Incredibilă ipocrizia de care dă dovadă Rareș Bogdan, când îi cheamă la vot pe membrii comunității maghiare din România, pe care îi numește acum „frați maghiari”. Câtă nerușinare și cât tupeu poate avea acest individ, care se adresează acum maghiarilor și îi îndeamnă să iasă la vot, în condițiile în care, nu demult, Rareș Bogdan jignea comunitatea maghiară și îl numea pe Marko Bela „un poet aproape ratat”.

Rareș Bogdan, speriat de prezența mică la vot din comunitatea maghiară, îi îndeamnă disperat pe oameni să iasă să voteze!

Cum vă permiteți, domnule Rareș Bogdan, să jigniți o comunitate, iar mai apoi să le cerșiți voturile? Ați dat dovadă, încă o dată, de duplicitate, ipocrizie și lipsă de respect pentru cetățenii acestei țări, singurul lucru care contează pentru dumneavoastră fiind interesul propriu”, a precizat Mihai Fifor pe pagina sa de Facebook.

Europarlamentarul PNL, Rareș Bogdan, a declarat că datele orei 14:00 îi arătau o prezență slabă la vot din partea comunității maghiare din orașele Transilvaniei. El i-a chemat la vot spunând că la aceste alegeri nu votăm doar președintele, ci și de plasarea PSD în viitoarele alegeri.

Rareș Bogdan spunea în 24 mai despre UDMR că „au stat umăr la umăr cu cei care de 2 ani și jumătate apără infractorii și au închis legăturile cu lumea civilizată. Kelemen Hunor a confiscat UDMR și l-a pus la dispoziția lui Viktor Orban”, potrivit Hotnews.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.