Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihai Fifor, în Congresul PSD: Se simte tensiune MARE

fifor

Mihai Fifor, candidat pentru funcția de secretar general al PSD, a deschis, sâmbătă, lucările Congresului partidului, precizând că se simte o tensiune mare în aer, ceea ce înseamnă că va fi o competiție internă vie și democratică.

Citește și: Paul Stănescu anunță ceasul socotelilor în PSD: când se va da adevărata bătălie a cuțitelor lungi

„Dați-mi voie să vă adresez din inimă bun venit la lucrările Congresului extraordinar al PSD. Congresul PSD e cel mai important eveniment politic al PSD. În acest for se iau deciziile majore care trebuie respectate de PSD. Se simte într-adevăr o tensiune mare, ceea ce înseamnă că vom avea o competiție vie, democratică. Faptul că sunt polemici înseamnă că PSD e un partid viu. Au circulat multe zvonuri false cu privire la procedurile de azi. Asta arată că suntem un partid puternic, iar adversarii noștri nu s-ar chinui altfel să ne dezbine. O competiție deschisă, onestă, de la care toți candidații vor pleca de la start cu aceleași drepturi și obligații. Indiferent cine va câștiga vom fi aceeași echipă”, a declarat Mihai Fifor, în debutul Congresului PSD.

Acesta a adăugat că „Trebuie să lăsăm orgoliile la o parte și să acționăm cu încredere și solidaritate pentru români. În acest Congres vor fi și alte momente importante pentru cetățenii româniei. Doamna Dăncilă ne va prezenta ideile proiectului politic și de guvernare în momentele următoare. Acestea fiind spune permiteți-mi să declar deschide lucrările Congresului extraordinar al PSD”.

În competiția internă a revenit pentru funcția de președinte executiv și Eugen Teodorovici, care vineri anunțase că se va retrage. Decizia a de reintroducere a candidaturii acestuia a fost luată cu unanimitate de voturi în Congres.

Comitetul Executiv al PSD a validat, vineri, candidaturile pentru cele trei funcții de conducere în partid. Astfel, pentru funcția de președinte al PSD candidează Viorica Dăncilă, Șerban Nicolae, Liviu Pleșoianu și Ecaterina Andronescu.

Daniel Suciu, Daniel Florea și Sorin Bota sunt candidații înscriși pentru funcția de președinte executiv, iar pentru cea de secretar general, CEx i-a validat pe Codrin Ștefănescu, Gabriel Petrea, Mihai Fifor, Felix Stroe și Rodica Nassar.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.