Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihai Fifor: Ne dorim eliberarea lui Dragnea. Decizia CCR este cutremurătoare

stirileprotv.ro
fifor dragnea

Secretarul general PSD, Mihai Fifor, a declarat joi la Antena 3 că nimeni din PSD nu se dezice de Liviu Dragnea și că social-democrații își doresc ca fostul lider să fie eliberat după decizia CCR pe care a catalogat-o ca fiind „cutremurătoare”:

  • „Nimeni nu se dezice de Dragnea. Ne dorim sa fie puternic si sa fie eliberat daca asta e decis de instanta. Ce spune decizia CCR de ieri, dincolo de persoana? E vorba de principi: tot ce s-a dat din 2003 incoace a fost dat de complete de judecata constituite nelegal. Este cutremurator. Au distrus destine, au trimis in spatele gratiilor fara ca aceste completuri sa aiba dreptul sa faca lucrul acesta.
  • Vin de la ceremonia de la ambasada SUA, in justitia lor omul are dreptul la o judecata corecta. Decizia CCR este una din cele mai cutremuratoare decizii care s-au putut da in istoria postdecembrista. Nu stiu cum se va putea reaseza societatea.
  • Nu ataca nimeni justitia, dar ne dorim ca sistemul sa fie corect, nu cladit pe abuzuri, pe protocoale. Sunt poate oameni care si-au ispasit pedeapsa si nu vor putea niciodata sa primeasca o reparatie pentru ce s-a intamplat

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.