Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihai Gâdea a comis-o grav de tot, în direct: 'O să vă supărați pe mine'

captura TV
mihai gadea

Mihai Gâdea a comis o eroare gravă în direct la "Sinteza Zilei". Directorul și realizatorul talk-show-ului principal al Antenei 3 a fost pus într-o situație penibilă. A prezentat în emisiunea de marți un reportaj cu o presupusă casă a lui Constantin Brâncuşi care ar fi fost lăsată în paragină de autorități.

Citește și: Antonia a renunțat la inhibiții și a pozat goală, însărcinată în luna a șasea / FOTO

Subiectul emisiunii era achiziţionarea lucrării Cuminţenia Pământului de către statul român în urma unei subscripţii publice organizată de guvern. De asemenea, cei din Executiv au decis să acorde 11 milioane de euro pentru achiziționarea Cumințeniei Pământului, dar nu ar vrea să renoveze casa din Hobita in care a copilarit Brancusi.

Citește și: Judecătorul care a dispus arestarea și extrădarea româncei Anamaria Nedelcu în Canada a fost eliberat din funcție de Klaus Iohannis

După prezentarea reportajului pe post a ieșit la iveală gafa. A fost sunată strănepoata artistului. "Ce spuneti doamna, unde credeti ca ar fi trebuit Guvernul sa dea bani, pentru renovarea casei lui Brancusi sau pentru Cumintenia pamantului?" a întrbat-o Gâdea pe strănepoată. Răspunsul a fost dezarmant pentru vedeta Antenei 3. "Stiu ca o sa va suparati pe mine, dar aia nu este casa lui Brancusi. Casa lui Brancusi nu mai exista, a ars intr-un incendiu. Casa pe care ati prezentat-o era a unei rude a lui Brancusi!", a fost răspunsul strănepoatei.

Citește și: Viktor Orban o felicită pe Simona Pop, medaliată cu aur la Olimpiada de la Rio: Sportiva vrea cetățenia maghiară

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.