Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihai Gâdea acuză că DNA a prezentat DOUĂ MINCIUNI într-un răspuns trimis Comisiei Europene / DOCUMENTE

Antena 3 a prezentat, săptămâna trecută, documente de la Comisia Europeană prin care instituția cerea, de la Ministerul Justiției, în 10 octombrie 2012, printr-o listă de 21 de puncte, în legătură cu MCV, o scurtă descriere a situației curente și să se stabilească pașii următori pentru cazurile de înaltă corupție și care îi cuprind pe: Gheorghe Copos, Adrian Năstase, Șerban Brădișteanu, Ion Dumitru, Decebal Traian Remeș, Dan Voiculescu, George Becali, Cătălin Voicu, Tudor Chiuariu.

Duminică seara, Mihai Gâdea a prezentat un document trimis nu de Ministerul Justiției sau de către Guvernul României, ci de DNA. Actele răspund la cererea de la 20 din lista Comisiei. Trebuie precizat că Laura Codruța Kovesi nu era la șefia DNA în acel moment.

Citește și: Rareș Bogdan nu a mai apărut la Realitatea Tv de câteva zile! Ce s-a întâmplat cu jurnalistul și ce plănuiește

Conform documentului, despre Dan Voiculescu, DNA susținea că făcea parte din Consiliul Director al ICA. Gâdea susține că informația e falsă, că Voiculescu nu a avut niciodată această calitate. O altă inadvertență semnalată de Gâdea face referire la prejudiciul din dosarul ICA, pe care DNA îl estima la 7.796 198 euro. Însă, peste mai puțin de 2 ani, la condamnarea lui Voiculescu, prejudiciul a fost calculat la 60 de milioane de euro.

content-imagecontent-imagecontent-imagecontent-imagecontent-imagecontent-image

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.