Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihai Gâdea s-a DEZLĂNŢUIT la România TV: Vedeta Antenei 3, acuzaţii uluitoare după ce a pierdut procesul cu şefa DNA - 'e STUPEFIANT'

gadea

Vedeta Antenei 3, Mihai Gâdea, s-a dezlănţuit pur şi simplu la România TV. După ce postul de ştiri din trustul Intact a pierdut procesul cu şefa DNA, Laura Codruţa Kovesi, Gâdea nu a mai ţinut cont de rivalitatea cu România TV şi a intrat, prin telefon, şi la rivalul de moarte.

Citește și: Se lansează un nou GIGANT: O legendă a sportului vrea să cucerească piaţa aeriană – tun IMENS în Europa

Gâdea s-a arătat șocat după ce a aflat decizia Curții de Apel Ploiești, prin care a pierdut procesul cu șefa DNA, Laura Codruța Kovesi. Gâdea susține că tot acest proces este o încercare de intimidare, o acțiune de forță prin care se încearcă suprimarea libertății de exprimare. " Procurorii DNA au intervenit în acest dosar ca şefa DNA să câştige bani. Ce s-a întâmplat azi e de o gravitate enormă. În orice democraţie, jurnaliştii pun întrebări şi investighează. Ne-au dat în judecată şi ne-au cerut bani. E o dictatură. Cine să îi plătească morman lui Kovesi şi de unde? E stupefiant.

Citește și: Surprize mari pentru șoferi: Ce modele au pus la bătaie giganții pentru Programul Rabla

Portocală, Zdreanţă şi colegii săi de abuzuri sunt acum investigaţi. Presa independentă poate găsi un numitor comun. Trebuie să conştientizăm opinia public. Unele persoane se implică dictatorial. Azi ne-a luat pe noi, dar îi vor lua, la rând, pe toţi", a spus Gâdea în direct la România TV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.