Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihai Goțiu a LUAT FOC după ce Șerban Nicolae l-a făcut 'PARAZIT' în Parlament: Vrea să ascundă incompetența și impostura

mihai gotiu

Senatorul USR, Mihai Goțiu, a reacționat la jignirile aduse marți de social-democratul Șerban Nicolae, când senatorul PSD l-a numit „parazit”. El a spus că acest tip de atitudine e „menită să ascundă incompetența celor ce au făcut praf țara”.

Citește și: Ludovic Orban RĂSPUNDE acuzațiilor GRAVE făcute de PSD: Mi-a venit ca o mănușă invitația

„A trecut ceva vreme de când nu mă mai deranjează invectivele venite de la PSD. După ce am fost golan, apoi eco-terorist, apelativul ”parazit” din partea unuia ca Șerban Nicolae nu mai aduce nimic nou sub soare. E doar o variațiune pe aceeași temă, menită să ascundă incompetența și impostura celor care au făcut praf educația din țara asta. Din păcate, cel mai mult au de suferit elevii și viitorul acestei țări, nu eu. Și e grav că încă mai durează până când se vor organiza alegerile parlamentare care să-i trimită, definitiv, în uitare”, a scris pe Facebook senatorul USR Mihai Goțiu, conform Mediafax.

Citește și: Ludovic Orban RĂSPUNDE acuzațiilor GRAVE făcute de PSD: Mi-a venit ca o mănușă invitația

Președintele Comisiei juridice din Senat, Șerban Nicolae, l-a numit „parazit” pe senatorul USR Mihai Goțiu, în timpul dezbaterilor din comisie. Totodată, social-democratul a spus în mai multe rânduri „DNA să vină să vă ia” și „Hashtag fără penali”.

Comisiile juridică și de învățământ ale Senatului au doptat, marți, propunerea legislativă a senatorului PSD Șerban Nicolae, ce prevede pedepse pentru agresarea personalului didactic. Totodată, în cadrul dezbaterilor, s-a stabilit un amendament ce prevede majorarea sancțiunilor cu o treime.

Un amendament stabilit, în cadrul dezbaterilor, aparține senatorului PSD Liviu Pop și presupune că „amenințarea săvârșită nemijlocit sau prin mijloace de comunicare directă, lovirea sau alte violențe, vătămarea corporală, loviturile sau vătămările cauzatoare de moarte ori omorul săvârșite împotriva unei persoane care ocupă funcție didactică, de conducere sau de îndrumare și control, aflată în exercitarea aestor atribuții, se sancționează cu pedeapsa prevăzută de lege pentreu acea infracțiune”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.