Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihai Lupu, candidatul PNL la șefia Consiliului Județean Constanța își face campanie ilegal, pe bani publici

S4C
boom

Mihai Lupu, candidatul PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța își continuă seria ilegalităților din campania electorală.

Luni, 14 septembrie a inaugurat o școală nefuncțională în comuna Mihai Viteazu, în prezența elevilor care au participat la eveniment, și care apoi s-au întors acasă, pentru că lucrările de construcție nu au fost finalizate până la începutul anului școlar. Elevii l-au așteptat pe candidatul PNL până și cu pâine și sare, deși Lupu nu mai are nicio o funcție sau calitate oficială, nici măcar în partid, nici măcar cea de deputat, funcție pentru care n-a mai fost ales. Doar cea de candidat privilegiat, la a cărui campanie pun umărul, de la primari PNL până la ditamai prim-ministrul României. Candidatul PNL la Consiliului Județean a intrat apoi în singura clasă finalizată a școlii, împreună cu un grup de persoane, printre care și un preot și un dascăl, care nu purtau mască. Directorul școlii a declarat că știa de recomandările ministrului Educației și ale președintelui Iohannis de a nu organiza festivități la deschiderea anului școlar, dar s-a conformat cerinței electorale a primarului comunei Mihai Viteazu!?

A urmat miercuri 16 septembrie o altă inaugurare, și aici în nicio calitate oficială: la Techirghiol, o sală de sport a unui liceu - nici măcar a întregii localități - construită din bani publici, dar inaugurată în privat, doar cu „marea” familie penelistă. Alte măști, aceeași piesă.

Și în fine, vizita de lucru a premierului Ludovic Orban în județul Constanța tot în localitatea unui primar penelist, Eforie, unde și-a făcut apariția și... candidatul fără nicio calitate oficială, Mihai Lupu! Aici, cei prezenți au aflat cu stupoare că „Ca să ai litoral îți trebuie plaje, să ai nisip pe plajă…” (Ludovic Orban, prim ministru). Era vorba despre prezentarea programului de nisipare a Zonei de Coastă Turistică, finanțat din fonduri europene. Ar fi interesant deci ce cred cei de la Bruxelles despre folosirea axelor prioritare de finanțare în campania electorală a liberalilor...

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.