Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihai Mitoșeru, șocat de vestea morții lui Florin Condurățeanu

spynews.ro
Mihai Mitoșeru , Florin Condurățeanu

Lui Mihai Mitoșeru nu-i vine să creadă vestea morții lui Florin Condurățeanu. Prezentatorul a anunțat pe pagina sa de socializare că mama sa, Camelia Mitoșeru, cea care a fost de zeci de ori în platoul cu omul de televiziune, i-a spus ce s-a întâmplat. Mesajul de regret al acestuia.

Lumea televiziunii e în stare de șoc, după ce în urmă cu doar câteva minute a fost anunțat decesul jurnalistului Florin Condurățeanu.

Citește și: Ultima apariție TV a jurnalistului Florin Condurățeanu: Cu doar câteva zile în urmă a fost prezent la Antena Stars

Mihai Mitoșeru a fost anunțat de mama lui că a murit Florin Condurățeanu, informează spynews.ro.

Prezentatorul Mihai Mitoșeru a publicat în urmă cu puțin timp un mesaj de regret pe pagina sa de Facebook, acolo unde a mărturisit că a aflat de moartea lui Nea Țuțu chiar da mama lui, Camelia Mitoșeru.

Citește și: VIDEO Cele mai tari povești cu Florin Condurățeanu povestite de Cătălin Oprișan: 'Te pup, Adrienuțule, ești bun, îl omori pe matroz. Ăsta pierde alegerile'

În urmă cu doar câteva zile actrița fusese în direct alături de Florin Condurățeanu la Star Magazin, acolo unde au dezbătut mai multe subiecte mondene, așa cum obișnuiau de fiecare dată.

Acum m-a sunat Mama plângând (au fost sapt trecută împreuna la emisiune), dar tot nu pot sa cred ca a murit Florin Condurateanu! Țuțu era un om minunat! Nu mai am cuvinte! Dumnezeu să-l odihneasca!”, a anunțat Mihai Mitoșeru pe pagina de Facebook.

Citește și: Acestea sunt ultimele cuvinte scrise de Florin Condurățeanu înainte de a muri: 'De un secol, Rapid driblează plictiseala'

Florin Condurățeanu a suferit un stop cardio-respirator

Vestea morții lui Florin Condurățeanu a fost dată în această seară la Antena 3 de prezentatorul Mihai Gâdea.

Pentru toată lumea a fost un adevărat șoc să afle că omul de televiziune a plecat dintre noi la vârsta de 71 de ani. Florin Condurățeanu s-a stins din viață în urma unui stop cardio-respirator.

Citește și: VIDEO Horațiu Moldovan, medicul care a vorbit cu Florin Condurățeanu înainte de a muri: 'Mi-a fost pacient. Știu că era diabetic' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.