Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihai Necolaiciuc, la ieșirea din pușcărie: Nu ştiu cine îmi vrea răul, dar am să îl caut

Mihai Necolaiciuc a fost eliberat condiţionat vineri seară. Fostul director al CFR, condamnat pentru fraudarea companiei, a obţinut eliberarea printr-o decizie definitivă. Necolaiciuc le-a răspuns jurnaliştilor la câteva întrebări, la ieşirea de la Penitenciarul Rahova.

"Eu spun că este o decizie corectă. Trebuia să stau 18 luni şi am stat 43, am schimbat 10 puşcării. Au fost destul de grele. În primă instanţă am fost achitat. În trei ani de zile am fost achitat şi în trei prezentări la Curtea de Apel mi-a dat patru ani jumătate.

Nu ştiu cine îmi vrea răul, dar am să îl caut.

Mai urmează un proces şi acela este acoperit. La ceasul ăsta am 11 ani făcuţi. M-am aşteptat la 4 ani jumătate, mă aştept la orice. Dacă socotim cât am făcut până acum, având peste 60 de ani, am 11 ani făcuţi până acum în închisoare. Mai mult de 10 ani nu îmi pot da", le-a mai spus fostul director al CFR jurnaliştilor, la ieşirea din închisoare.

Întrebat dacă se simte vinovat, Necolaiciuc a explicat: "Legea m-a condamnat. M-a acuzat de orice. M-a confundat cu vreun magazioner sau cu ceva, nu eram director general la Calea Ferată.... Legea m-a condamnat, trebuie să mă conformez.

Dosarul de pe rol a fost cea mai mare surpriză, mi-a dat achitare şi.... Citiţi şi dumneavoastră, vă rog...dacă vreţi o părere sigură, judecătoare a fost forţată să dea. Forţată de ce a făcut înainte. O să îl caut pe cel care e în spatele condamnării mele, să îi mulţumesc, nu altceva...dar nu e numai unul, trebuie să fie mai mulţi. E normal să fie condamnat numai un om dintr-o companie de 70.000 de oameni?".

Mihai Necolaiciuc, fostul director al CFR, a fost eliberat după ce a executat nouă luni din pedeapsa de patru ani şi şase luni primită în dosarul privind o fraudă de 2,7 milioane de euro.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.