Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihai Pintilii și-a anunțat RETRAGEREA din fotbal: 'Locul meu o să fie pe margine'

Mihai Pintilii

Mihai Pintilii (35 de ani), mijlocașul echipei FCSB, a recunoscut că sunt șanse mari să se retragă din fotbal în această iarnă. Nu a luat încă o decizie, dar pare că înclină să renunțe la cariera de jucător.

Pintilii mai are contract cu FCSB până în vara lui 2020, iar când se va retrage va ocupa o funcție oficială. Gigi Becali, patronul bucureștenilor, a declarat că îl vrea în continuare în club, iar Pintilii va accepta oferta. Mijlocașul a vorbit despre viitorul său după un turneu amical la care a luat parte.

Citește și: Lovitură pentru Liviu Dragnea! Primarul Bucureștiului l-a atacat dur! .

„Încet-încet, aici o să fie locul meu, pe margine. Mă bucur că am fost prezent la acest turneu. Organizarea a fost ireproșabilă. De la anul viitor îmi doresc doar sănătate pentru copii, pentru familia mea. Normal mai am contract până în vară, dar vedem ce se va întâmpla. Sărbătorile le vom petrece în familie.” , a spus Mihai Pintilii, citat de fanatik.ro. Fotbalistul a avut parte, în ultimele luni, de mai multe accidentări, acesta fiind principalul motiv pentru care este decis să renunțe la cariera de jucător.

De-a lungul anilor, Pintilii a mai trecut pe la echipele: Jiul Petroșani, Internațional Curtea de Argeș, Pandurii Târgu Jiu, Al-Hilal (Arabia Saudită) și Hapoel Tel Aviv (Israel). Cele mai bune realizări le-a obținut în tricoul FCSB-ului. Și-a trecut în palmares două titluri de campion și o Supercupă a României.

Citește și: Klaus Iohannis a înlăturat un mare obstacol de pe piața românească! .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.