Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fotbalist al lui Dinamo, după ce antrenorul a fost la un pas de moarte în timpul meciului: Astea sunt adevăratele greutăți, nu ce întâmpinăm noi acum

fcdinamo.ro
Mircea Axente, FC Dinamo București

Fotbalistul dinamovist Mihai Popescu a declarat, duminică seară, că el şi colegii săi au “căzut din toate punctele de vedere” după ce au văzut ce i s-a întâmplat tehnicianului Eugen Neagoe, potrivit news.ro.

Citește și: Detalii despre soția lui Călin Popescu Tăriceanu! Cât încasează aceasta,dar și ce cadouri i-a facut soțul

“Pe plan fotbalistic nu ştiu ce s-a întâmplat, am început destul de bine, din păcate am luat un gol stupid. După ce i s-a întâmplat lui Mister am căzut din toate punctele de vedere. Am încercat să ne ridicăm moralul după pauză. Astea sunt adevăratele greutăţi, nu ceea ce întâmpinăm acum. Sper din tot sufletul să fie sănătos şi să revină alături de noi şi să ieşim din pasa asta proastă”, a spus Popescu la Look Plus.

Citește și: Traian Băsescu, declarație bombă: Iohannis i-a păcălit pe români

Formaţia Universitatea Craiova a învins, duminică seară, în deplasare, cu scorul de 2-0, echipa Dinamo, într-un meci din etapa a doua a Ligii I. Golurile au fost marcate de Bărbuţ ’35 şi Roman ’66.

În minutul 25, partida a fost întreruptă după ce tehnicianului dinamovist Eugen Neagoe i s-a făcut rău pe bancă. Neagoe a primit îngrijiri câteva minute, iar după aproximativ un sfert de oră a fost dus cu ambulanţa la spital şi jocul s-a reluat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.