Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihai Rotaru, finanțator Universitatea Craiova, despre presupuse probleme financiare cu care s-ar confrunta echipa: 'Structura acționariatului nu s-a schimbat'

mihai rotaru

Mihai Rotaru a vorbit, pentru prima dată, despre presupusele probleme financiare cu care s-ar confrunta Universitatea Craiova, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Rareș Bogdan a răbufnit în cazul crimelor din Caracal: ‘Pentru așa ceva, pedeapsa capitala este prea puțin’

Patronul oltenilor a recunoscut că echipa pe care o finanţează are ceva datorii, dar că acestea pot fi plătite în orice moment, neexistând posibilitatea ca Universitatea să aibă de suferit din această cauză. Balanţa financiară este în aceeaşi situaţie ca şi în anii precedenţi. Mihai Rotaru spune că deţine cel mai sănătos club din campionatul românesc. ”Structura acţionariatului Universităţii Craiova nu s-a schimbat niciodată. Întotdeauna am avut 10% aşa ca nu este nicio surpriza uriaşă. Datoriiile societăţii sunt aceleaşi de aproape doi ani de zile. Ele sunt către acţionari şi partea bună este că nu s-au retras bani de la echipă.

Citește și: Fosta iubită a lui Radu Mazăre, unsă șefă la MAI! Numire-cheie la Interne

Aceste datorii se regăsesc în investiţii şi in creşterea nivelului echipei. Cu siguranţă, Universitatea Craiova este cea mai sănătoasă echipă din punct de vedere financiar din fotbalul românesc”, a declarat Mihai Rotaru, pentru fanatik.ro. Din câte se pare, Rotaru deţine doar 10% din acţiunile Craiovei; un alt om de afaceri deţine majoritatea (85%), Adrian Andrici. Celelalte procente îi revin lui Laviniu-Dumitru Beze.

Citește și: Câtă incompetență la Caracal! Cine a descoperit, de fapt, locul de unde a sunat Alexandra

Potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt, Universitatea Craova are al 3-lea cel mai valoros lot din Liga 1 (după FCSB şi CFR Cluj), în valoare de 23.95 de milioane de euro. Cel mai scump jucător al oltenilor este mijlocaşul Alexandru Cicâldău (22 de ani; 4 milioane de euro), a cărui clauză de vânzare se ridică la 7 milioane de euro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.