Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihai Rotaru a promis că va transforma echipa într-o forţă în Liga 1 - Primul transfer ar putea fi Mario Dulca

mihai rotaru

Mihai Rotaru, patronul Craiovei, a promis că va transforma echipa într-o forţă în Liga 1 din sezonul următor, care să se bată cu şanse reale la titlu. A promis transferuri importante, iar primul nume care ar putea face pasul la Craiova este Marco Dulca (20 de ani), internaţional de tineret, potrivit mediafax.

Fotbalistul este şcolit în Anglia, unde evoluează din 2015. A plecat de la Univesitatea Cluj la Swansea U18, iar din 2017 a fost promovat la echipa U23, a doua formaţie a clubului. Deşi nu a apucat să debuteze pentru echipa de seniori, Dulca a impresionat prin maturitatea din teren. Au venit şi convocările la U21, iar acum are şansa să facă pasul la seniori. Craiova îl vrea, potrivit Digi Sport, care îl monitorizează de o bună perioadă de timp. Acum ar fi decis că este momentul potrivit pentru un transfer.

Dacă va merge la Craiova, Dulca are şansa să fie coleg, la mijlocul terenului, cu Alexandru Cicâldău, cel care îi e coleg la naţionala U21.

Dulca are 7 meciuri în acest sezon pentru Swansea, dar în ultimele luni nu a putut evolua din cauza unei accidentări destul de serioase. Transfermarkt îl oferă o cotă de piaţă de 50.000 de euro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.