Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Francezii i-au prins pe criminalii șoferului de TIR din România

Facebook.com/Ilie Matei-"Omul soselelor"
șofer măcelărit

După mai puțin de o lună de la moartea românului șofer de TIR în Franța, ucis de sabia unor imigranți, procurorii din localitatea Amiens au anunțat că au fost găsiți doi suspecți, notează FranceBleu, potrivit r3media.ro.

Parchetul Amiens a anunțat marți dimineață arestarea a doi bărbați de 27 de ani, presupuși autori ai crimei șoferului de camion român ucis acum o lună, pe 16 mai, în Somme, pe o zonă de odihnă a autostrăzii A28. Sunt de origine kurdă irakiană. Unul a fost arestat în regiunea Rouen, celălalt în Grand-Synthe din nord.

Șoferul de camion, Mihai Spătaru, în vârstă de 39 de ani, a fost înjunghiat mortal în zona Translaye, pe direcția Abbeville Rouen. Presupușii autori sunt urmăriți penal pentru omucidere intenționată și tentativă de jaf cu violență care a dus la moarte. ADN-ul unuia dintre cei doi bărbați a fost găsit pe o mască chirurgicală lăsată pe zona de odihnă a autostrăzii. Amândoi suspecții contestă faptele. Se pot confrunta cu până la 30 de ani de închisoare.

Soția sa se afla alături de el și a privit toată întâmplarea. Strigătele de ajutor ale femeii ar fi fost auzite de ceilalți șoferi aflați în parcare, însă niciunul nu a coborât pentru a sări în ajutorul colegului lor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.