Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cosmin Moţi: 'Nu s-a pierdut în seara asta calificarea. E dureros, dar trebuie să mergem înainte'

www.prosport.ro
Cosmin Moți națională

Fundaşul Cosmin Moţi a declarat, luni seară, că din punctul său de vedere naţionala României nu a pierdut calificarea la jocul cu Muntenegru, scor 0-1. El a menţionat că tricolorii trebuie să îşi recapete încrederea în ei.

"Nu s-a pierdut în seara asta calificarea, în seara asta s-au pierdut trei puncte. Nu am reuşit să ne ridicăm la nivelul Muntenegrului azi. Cred că putem reuşi mult mai multe decât am făcut-o în această calificare. Avem nevoie să ne recăpătăm încrederea în noi. S-a pierdut o calificare, e dureros, şi noi suntem supăraţi, şi pe noi ne doare, dar trebuie să mergem înainte şi să ne gândim la viitor", a spus Moţi la TVR.

Citește și: Chiricheş: În campania asta s-a demonstrat că nu putem merge la un mondial, e dezamăgitor, dar putem mai mult

El a precizat că tricolorii au fost afectaţi de faptul că era conştienţi dinaintea meciului că şansele de calificare la CM erau infime. "Dorinţă avem mereu când venim să jucăm pentru echipa naţională, dar eram conştienţi că erau şanse infime de calificare şi când te gândeşti la asta e foarte greu să fii concentrat", a adăugat Moţi.

Selecţionata României a fost învinsă de naţionala Muntenegrului, scor 1-0, în etapa a opta a Grupei E şi a ratat orice şansă de calificare la Cupa Mondială din 2018.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.