Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihai Teja ar putea ajunge la Poli Iași

Fanatik
Mihai Teja, FCSB, antrenor.

Poli Iaşi ar putea avea, luni, un nou antrenor, iar Mihai Teja este favorit să fie viitorul şef al băncii tehnice din Copou, potrivit Mediafax.

Abia revenit în ţară din vacanţa pe care a petrecut-o în străinătate, Teja va avea o discuţie decisivă, duminică, cu preşedintele executiv Adrian Ambrosie, iar dacă nu vor apărea surprize, tehnicianul va fi prezent, luni, la Iaşi, pentru a semna contractul.

Citește și: Cornel Dinu, după meciul României cu Norvegia: Folosirea acestor jucători te duce cu gândul că diavoliţa îşi bagă coada şi la selecţia echipei naționale

Contactat de ProSport, Mihai Teja a confirmat discuţiile cu oficialii ieşeni şi a declarat că va avea o nouă discuţie cu preşedintele Adrian Ambrosie, în cursul zilei, după care va lua o decizie. ”Am discutat cu conducerea de la Iaşi, sunt negocieri. Astăzi voi avea o nouă discuţie cu preşedintele Adrian Ambrosie. Vreau să văd ce va fi, ce condiţii vom avea pentru ca lucrurile să fie bune şi să putem face performanţă. Suntem în negocieri. Dacă ne vom înţelege, în mare parte da, e posibil să fiu luni la Iaşi”, a declarat Mihai Teja pentru ProSport.

Mihai Teja a rămas fără echipă, la finalul sezonului, după ce a plecat de la FCSB, formaţie pe care a preluat-o în această iarnă. A fost dat afară de FCSB după ce a ratat titlul şi echipa a terminat pentru al patrulea sezon consecutiv pe locul 2 în campionat. Teja a suferit un singur eşec la FCSB, în prima etapă din playoff, cu FC Viitorul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.