Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihai Teja, în stare gravă la Matei Balș, după ce a fost confirmat cu Covid-19: 'Nu mă simt deloc bine: febră, transpirații și probleme cu respirația'

Fanatik
Mihai Teja, FCSB, antrenor.

Mihai Teja, unul dintre antrenorii care s-ar afla pe lista tehnicienilor doriți de Viitorul, susține că se luptă de o săptămână cu temutul virus Sars-Cov-2 și că starea lui de sănătate este serios afectată.

„Azi am auzit și eu ce schimbări de antrenori au mai fost prin Liga 1. Am fost surprins, dar în perioada aceasta am altele pe cap. Nici nu am ținut telefonul lângă mine zilele acestea. De vreo șapte zile am probleme cu coronavirusul.

Nu mă simt deloc bine. Am simptome. Febră, transpirații și probleme cu respirația, am tușit foarte puternic în ultimele zile. Am ajuns și la spital, la Matei Balș. Am primit o schemă de tratament de acolo. Nu am apelat la Gigi Becali. Nu îmi permit eu să fac asta, dumnealui are atâtea pe cap.

Este foarte greu pentru Voluntari, pentru că tot staff-ul meu a contractat virusul. Dinu Todoran a condus echipa și va fi ajutat și de un antrenor de la juniori. E o perioadă foarte, foarte dificilă. Tot ce îmi doresc acum este să fiu sănătos. De fapt, să fim toți sănătoși, că acesta este cel mai important lucru”, a declarat Mihai Teja pentru ProSport.

Citește și: Mircea Lucescu avertizează că fotbalul este amenințat de tehnologia VAR .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.