Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihai Toader a mințit Asociațiile de Proprietari din Sectorul 2

primarie

Candidatul PSD-UNPR la Primăria sectorului 2, Mugur Mihai Toader,  este disperat că va pierde alegerile locale. Toate sondajele de opinie, atât cele făcute de staff-ul său de campanie, cât și cele ale celor mai importanți contracandidați, arată că bătălia electorală este pierdută în cazul său. Liberalul Dan Cristian Popescu are un avans de 8-10 procente în fața sa. Iar staff-ul lui Toader știe foarte bine acest lucru. Nu și Mugur Mihai Toader căruia i se spune că diferența este mult mai mică! Potrivit unei persoane din staff-ul său, candidatul PSD-UNPR nu înțelege cum este posibil ca liberalul Dan Cristian Popescu să conducă în sondaje.

Pe de altă parte, zeci de asociații de proprietari sunt revoltate de minciunile primarului interimar Mihai Toader, cel care le promisese că reabilitarea blocurilor în care locuiesc va începe pe 2 iunie. Nicio zi întârziere promitea candidatul PSD-UNPR în întâlnirile avute la Primăria Sectorului 2 cu reprezentanții asociațiilor de proprietari.

Și asta în contextul în care reabilitarea termică reprezintă un eșec uriaș al administrației Onțanu-Toader. Lucrări stopate sau făcute de mântuială, dispreț cronic la adresa locuitorilor din sector, minciuni, amânări nesfârșite privind programul de reabilitare termică.

Dar cum subiectul poate aduce voturi, Mugur Mihai Toader nu a ezitat să răstoarne paharul promisiunilor electorale în capul șefilor asociațiilor de proprietari.

Și a venit ziua de 2 iunie. Mii de locatari din blocul în care locuiesc dar și cele din apropiere au așteptat ziua cea mare. Ziua în care începea reabilitarea termică mult așteptată. Previzibil, nu s-a întâmplat, însă, nimic. Directorul de șantier al firmei care spusese foarte clar că pe 2 iunie încep lucrările a avut telefonul închis toată ziua. Se spusese, inițial, că va fi adusă o gheretă pe 1 iunie, apoi pe 2 iunie vor fi montate primele schele…Minciuni sfruntate!

Mugur Mihai Toader va pierde alegerile din 5 iunie. Dan Cristian Popescu le va câștiga, scrie cronicaromana.net.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.