Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihai Tudose, anunț care DINAMITEAZĂ PSD Brăila - Șapte primari social - democrați îl SUSȚIN în cursa pentru Parlamentul European

B1.ro
Mihai Tudose

Fostul premier Mihai Tudose, vicepreşedinte al Pro România şi candidat la alegerile europarlamentare, a declarat miercuri, în conferinţă de presă, că numărul primarilor din judeţul Brăila care şi-au exprimat în scris susţinerea faţă de Pro România şi candidatul acesteia pentru Parlamentul European a ajuns la zece, între care şapte sunt ai PSD, unul al ALDE, unul al PNL şi unul independent, conform Agerpres.

Citește și: Decizie NEAȘTEPTATĂ pentru Augustin Lazăr, pe final de mandat - ANUNȚUL Curții de Apel Alba în procesul Lazăr - Ministerul JusCtiției

"Şi-au exprimat public dorinţa de a fi Pro România domnul primar al comunei Jirlău (PSD) şi doamna primar din comuna Romanu (independent). După ce, săptămâna trecută, am anunţat şi v-am prezentat trecerea de partea binelui a unor colegi primari, la nivel de PSD a început o agitaţie foarte mare, au fost convocaţi, sunaţi ameninţaţi, li s-a sugerat că li se taie fondurile, că îşi pierd mandatele, nişte prostii. Cu ceilalţi am convenit următorul lucru: ca să-i protejăm psihic pe colegii de la PSD, nu îi mai anunţ. O să aibă o surpriză la alegeri", a declarat Tudose.

Ceilalţi opt primari din judeţul Brăila care au declarat în scris că susţin Pro România şi candidatul Mihai Tudose sunt din oraşul Ianca (PSD), oraşul Făurei (PSD) şi comunele Movila Miresii (PSD), Siliştea (PSD), Galbenu (PSD), Surdila Găiseanca (ALDE), Chiscani (PSD) şi Berteştii de Jos (PNL), a menţionat sursa citată.

Tudose a mai precizat că preşedintele organizaţiei PSD Măraşu "l-a rugat" să facă public faptul că "o sută de oameni de la PSD Măraşu au trecut la Pro Romania, cu adeziuni, pentru că nu mai suportau, s-au apucat de treabă şi au făcut şi sediu".

Mihai Tudose, care are cinci mandate de deputat din partea PSD Brăila, a anunţat pe 29 ianuarie 2019, în timp ce era preşedinte al organizaţiei judeţene a PSD, că a demisionat din partid şi s-a alăturat echipei Pro România.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.