Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihai Tudose, LISTĂ INCENDIARĂ - Promisiunile de care românii trebuie să se ferească în campanie electorală

7est.ro
tudose-mihai

Fostul premier Mihai Tudose, mesaj înainte de debului campaniei electorale. Acesta vine cu cu o serie de avertismente dure pentru cetățeni, atenționându-i să nu se lase păcăliți.

"Începe campania electorală. Luna aceasta o să vedem foarte mulți candidați care descoperă străzile, piețele sau că România nu este doar București și orașul natal... Unii vor promite că vor merge la Bruxelles să se bată cu europenii cei răi ca să apere România (asta chiar dacă Uniunea Europeană înseamnă ȘI România).

Citește și: Administrația Prezidențială a anunțat întrebările la care vor răspunde românii la Referendumul pe Justiție

Veți afla că v-au crescut pensiile și salariile chiar dacă, în realitate, coșul de cumpărături e din ce în ce mai gol și chiar dacă, în realitate, nu despre asta este vorba. Este vorba despre a trimite reprezentanți ai României care au capacitate de negociere și sunt recunoscuți ca parteneri onești în această construcție europeană.... Nu vom selecționa lotul de box al României pentru un meci cu lotul Europei. Nu este despre ,,ne vom bate” este despre ,,vom reprezenta interesele României, vom promova interesele României prin dialog și negocieri corecte, oneste”!

Cred că această campanie ar trebui să fie un moment de analizã a ceea ce vor trebui sã facã toți reprezentanții României, indiferent de partidul pe care îl reprezintă! România este una singură! România este în Europa, iar europeni sunt și românii! Succes PRO România! Succes România!", scrie Mihai Tudose pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.