Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihai Tudose a ÎNFURIAT Organizaţia de Femei a PSD după scandalul cu Carmen Dan: 'S-a încercat UMILIREA doamnei ministru...'

Inquam Photos / Octav Ganea
tudose transpiratie

Europarlamentarul PSD Viorica Dăncilă a declarat, joi, pentru Mediafax, că Organizaţia de Femei a PSD este indignată că până în prezent trei femei au părăsit Guvernul Tudose, iar acum se încearcă demiterea ministrului de Interne, Carmen Dan, afirmând că "s-a încercat umilirea doamnei ministru".

Citeşte şi: Alertă MAXIMĂ: O ambulanţă, chemată de urgenţă la DIICOT, unde este audiat Arşinel

„Opinii contradictorii pot exista oriunde, dar eu cred că în momentul în care eşti prim-ministru şi ai în subordine miniştrii discuţile sunt cele care pot duce la rezolvarea acestor divergenţe de opinie. Pentru mine este greu de explicat, mai ales şi faptul că până acum este a treia femeie care este acuzată de premier şi se vrea plecarea ei din Guvern. (...)Până acum cele care au trebuit să părăsească Guvernul în urma unor conflicte cu premierul sunt aproape toate femei”, a declarat europarlamentarul PSD Viorica Dăncilă, pentru MEDIAFAX, făcând trimitere la Rovana Plumb şi Shevil Shhaideh, dar şi la Doina Pană.

Viorica Dăncilă a criticat încercarea de umilire a ministrului Carmen Dan.

„(...) era mult mai bine să o cheme şi să discute argumentat, decât acel gest prin care s-a încercat umilirea doamnei ministru în faţa colegilor din Guvern”, a spus Dăncilă.

Europarlamentarul PSD a afirmat că fiecare membru al Guvernului a avut un vot de încredere din partea Comitetului Executiv al PSD şi premierul trebuie să ţină cont de acest lucru.

„Pentru mine este alarmant, şi Organizaţia de Femei a PSD, colegele din toată ţara. Cele 240.000 de membre ale PSD sunt indignate de această situaţie. Au părăsit Guvernul până acum trei femei şi se încearcă şi demiterea celei de a patra, doamna ministru Carmen Dan. Nu pot să cred că aceia care nu îşi fac treaba, în opinia primului ministru, se găsesc doar în rândul femeilor”, a adăugat Viorica Dăncilă.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.