Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihai Tudose: Am agreat la Chişinău câteva propuneri de integrare a Moldovei cu unele acţiuni în programul dedicat Centenarului

Pavel Filip Mihai Tudose

Premierul Mihai Tudose a declarat vineri că în cadrul discuţiilor cu omologul său moldovean Pavel Filip a fost abordat şi subiectul Centenarului Marii Uniri şi că există deja propuneri de integrare cu câteva acţiuni ale Chişinăului în programul dedicat evenimentului de anul viitor.

"Avem câteva propuneri de integrare a Moldovei cu câteva acţiuni în acest eveniment foarte important, în acest program. Până la începutul lui septembrie concretizăm câteva elemente pentru a fi introduse în program. Partea moldovenească are câteva propuneri, am vorbit deja cu câţiva colegi care au făcut parte din delegaţie, pentru a puncta şi bugeta, evident", a declarat Mihai Tudose pentru TVR1.

Premierul Mihai Tudose a efectuat vineri o vizită oficială de o zi la Chişinău, în cadrul căreia a avut întâlniri cu omologul său moldovean Pavel Filip şi cu preşedintele Parlamentului de la Chişinău, Andrian Candu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.