Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihai Tudose, ATAC la Grindeanu în Parlament: 'Cine vrea normalitate...'

Inquam Photos / Octav Ganea
tudose parlament

Premierul desemnat Mihai Tudose a susţinut un discurs în plenul Parlamentului, în care şi-a prezentat obiectivele, dar l-a şi criticat pe precedentul premier, Sorin Grindeanu.

"Mi s-a incredintat o sarcina grea. E un moment politic pe care viitorul il va explica mai bine.

O sa ma refer mai mult la partea economica. Sunt un om al cifrelor si pot sa va spun ca Romania se afla intr-un moment economic bun. Ce ne lipseste este o crestere viguroasa a investitiilor si o crestere a veniturilor la buget. Pentru acest lucru imi place sa cred ca am fost adus in fruntea acestui guvern. Va asigur ca nu exista alte obiective in ceea ce ma priveste decat implementarea programului de guvernare si recuperarea intarzirilor.

Guvernul Grindeanu a dus lucrurile intr-o directie buna, dar nu de ajuns. A existat o frana, iar mie mi sa spus sa transform aceasta franta in acceleratie.

La învestire, premierul Grindeanu a vorbit foarte frumos de normalitate. Problema guvernului a fost acea normalitate relaxata. Romania are nevoie de un guvern nerelaxat, preocupat de termene si realizari, de constructii, de lansari si inaugurari. Trebuie sa uitam starea de normalitate. Cine vrea normalitate sa-si ia un serviciu cu program fix. In acest guvern se va munci non-stop pentru recuperarea intarzierilor", a declarat Tudose.

Tudose a mai anunţat că "vor fi completari ale programului de guvernare, ca urmare a intarzierilor". "Ceea ce am promis in campanie va fi realizat", a declarat premierul desemnat.

"Am fost propus in aceasta functie de catre presedintele Liviu Dragnea, acceptat de presedintele Klaus Iohannis si nu vreau sa insel increderea acordata", a mai precizat Tudose şi a adăugat că fondul suveran de investiţii va fi funcţionat în scurt timp, iar la ANAF se vor lua măsuri urgente pentru creşterea eficienţei.

Alte priorităţi precizate de Mihai Tudose au vizat investiţiile în infrastructură, atragerea de investiţii străine, absorbţia fondurilor europene, consolidarea parteneriatelor strategice cu SUA şi cu ţările UE, respectarea Justiţiei independente.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.