Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihai Tudose îl critică dur Robert Sighiartău: NU mă interesează să fiu Ambasador în SUA. Am fitilul scurt

facebook.com
Mihai Tudose

Europarlamentarul PSD Mihai Tudose susţine că nu e interesat de postul de ambasador al României în SUA. Ipoteza fusese lansată de vicepreşedintele PNL Robert Sighiartău. ”Omul e în criză de imagine, bate câmpii, plimbă galoşul prin curte”, a spus Mihai Tudose despre Sighiartău.

Eurodeputatul PSD Mihai Tudose a fost întrebat, într-un interviu la Prima News, dacă ar putea fi următorul ambasador al României în SUA, aşa cum a susţinut vicepreşedintele PNL Robert Sighiartău.
”Omul e în criză de imagine, bate câmpii, plimbă galoşul prin curte. S-a găsit vorbind. Nu pune Ciolacu ambasador. Poate domnul preşedinte Ciolacu o să pună un ambasador în America”, a spus Mihai Tudose.
Întrebat dacă ar fi interesat de postul de ambasador în SUA în cazul în care Marcel Ciolacu ar ajunge preşedintele României, Mihai Tudose a negat.
”Nu, nu mă interesează. În general nu mă interesează postul de ambasador. N-aş putea spune că diplomaţia mă caracterizează. Am fitilul scurt şi nu suport ipocrizia”, a concluzionat eurodeputatul PSD.
Discuţia despre numirea lui Mihai Tudose în funcţia de ambasador al României în SUA a fost lansată de Robert Sighiartău. Liberalul a susţinut că premierul Marcel Ciolacu şi-ar dori schimbarea lui Andrei Muraru de la Washington, după disputa din SUA, iar în funcţia de ambasador ar putea fi trimis Victor Ponta sau Mihai Tudose.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.