Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihai Tudose, despre dosarul DNA care îi vizează pe Cîțu și Voiculescu: 'Statul ne va spune dacă au fost hoți sau idioți'

Facebook
Mihai-Tudose

Fostul premier Mihai Tudose a comentat anunțul DNA privind dosarul vaccinurilor. Vocalii Cîțu și Voiculescu sunt pe cale să transforme din cavalerii apocalipsei în corul bocitoarelor, a spus reprezentantul PSD.

„Și uite-așa, marele specialist Cîțu împreună cu neprihăniții/ neprihănitele useriști/useriste (fiindcă la ei genul e neclar) sunt pe cale să afle împreună cu statul (DNA): ei - răspunsul la întrebarea “de ce nu sunt bani la buget acum” și statul (noi) - răspunsul la întrebarea “ce naiba au făcut ăștia cu sutele de miliarde împrumutate”, a scris Tudose pe Facebook.

Fostul premier a mai spus că așteaptă rezultatele anchetei.

„Și uite-așa vocalii Cîțu & co și Voiculescu & co sunt pe cale să se transforme din cavalerii apocalipsei, care ne tot dau sfaturi, în corul bocitoarelor care își invocă inocența, în timp ce “li se vede sarcina”. Fiindcă, în final, statul român prin instituțiile abilitate, ne va spune dacă Superman Cîțu și ai lui și Voiculescu și ai lui, atunci când au împrumutat sute de miliarde care s-au dus în neant, au fost hoți sau idioți. Sau ambele”, a precizat Tudose.

DNA a anunțat joi că vrea să ancheteze trei membri ai guvernului Câțu în dosarul vaccinurilor. Surse apropiate anchetei susțin că este vorba despre fostul premier Florin Câțu și de foștii miniștri Vlad Voiculescu și Ioana Mihăilă.

Potrivit surselor, DNA solicită ridicarea imunității parlamentare a fostului premier Florin Cîțu și cere avizul președintelui Klaus Iohannis pentru anchetarea foștilor miniștri ai Sănătății – Vlad Voiculescu și Ioana Mihăilă, în dosarul achiziției de vaccinuri în România din perioada pandemiei.

Cei trei sunt vizați de DNA pentru presupuse fapte de complicitate la abuz în serviciu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.