Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihai Tudose, după ce ALDE a lansat zvonul că s-ar întoarce în PSD: 'Ar trebui ca gestul să fie însoţit de un control medical amănunţit'

tudose mihai

Eurodeputatul Pro România Mihai Tudose infirmă zvonul lansat de un lider ALDE despre o posibilă întoarcere a sa în PSD. Fostul premier îi recomandă celui care a lansat zvonul un control medical.

"Nu ştiu cine a lansat chestia asta, dar încerc să îmi imaginez cum se vede lumea din ochii lui: pomi albaştri, pisici verzi, ALDE un partid puternic, inorogi care stau la coadă la sediul ALDE din Dâmboviţa, orice vă mai puteţi imagina din ciclul ăsta. Am declarat de mai multe ori, şi cu ocazia asza îi mulţumesc domnului respectiv, că oricine se înscrie acum la PSD ar trebui ca gestul să fie însoţit de un control medical amănunţit. Lucru pe care l-aş recomanda şi autorului zvonului şi celor care l-au crezut", a declarat Tudose pentru STIRIPESURSE.RO.

Liderul ALDE Dâmbovița, Ionel Petre, l-a acuzat joi pe Mihai Tudose că nu este de acord cu alianţa ALDE-ProRomânia pentru că ar vrea "să se întoarcă la nava-mamă PSD".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.