Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihai Tudose face schimbări: Noi demiteri semnate de premier

Inquam Photos / Octav Ganea
Mihai Tudose

Guvernul a adoptat, în şedinţa de joi, o serie de hotărâri referitoare la eliberări şi numiri de prefecţi şi subprefecţi.

Potrivit unui comunicat al Executivului, au fost aprobate două hotărâri privind încetarea exercitării, cu caracter temporar, prin detaşare în condiţiile legii, a funcţiei publice de prefect al judeţului Arad de către Pribac Cosmin-Valentin şi, respectiv, a funcţiei publice de subprefect al judeţului Arad de către Horgea Florentina.

Citește și: Concediată de la Kanal D, Gabi Cristea va primi bani de la Primăria Capitalei! Ce sumă va încasa și de ce

Totodată, a fost aprobată hotărârea privind exercitarea, cu caracter temporar, prin detaşare în condiţiile legii, a funcţiei publice de prefect al judeţului Arad de către Horgea Florentina.

De asemenea, a fost aprobată o hotărâre privind aplicarea mobilităţii pentru Nicolaescu Adrian Viorel din funcţia publică de prefect al judeţului Constanţa în funcţia publică de inspector guvernamental, precum şi o hotărâre privind exercitarea, cu caracter temporar, prin detaşare în condiţiile legii, a funcţiei publice de prefect al judeţului Constanţa de către Albu Ioan.

Citește și: Surpriză! Ce companie românească a înregistrat cel mai mare profit anul trecut

Alte două hotărâri vizează încetarea exercitării, cu caracter temporar, în condiţiile legii, a funcţiei publice de subprefect al judeţului Bistriţa-Năsăud de către Ciui Terente, precum şi exercitarea, cu caracter temporar, prin detaşare în condiţiile legii, a funcţiei publice de subprefect al judeţului Bistriţa-Năsăud de către Ceclan-Oprea Ciprian.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.