Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihai Tudose îl ia peste picior pe Florin Cîțu pe tema prețului la energie: 'Ce ne facem dacă ne întâlnim cu el pe stradă exact atunci când el aude voci?'

ziaruldemures.ro
Mihai Tudose

Europarlamentarul PSD Mihai Tudose a precizat că este ridicol ca Florin Cîţu să fie indignat că PSD a crescut preţul la energie şi îi reaminteşte că atunci când era premier a închis centrala de la Mintia, iar în mandatul său de prim-ministru tot Virgil Popescu era ministrul Energiei. „Rămâne totuşi o întrebare: ce ne facem dacă ne întâlnim cu el pe stradă exact atunci când el aude voci?”, se mai întreabă, ironic, social-democratul.

„Lumea văzută prin ochii lu’ Cîţu… Printr-o postare care se vrea a fi devastatoare la adresa PSD, Cîţu (da, acel Cîţu) se arată indignat că PSD a crescut preţul la energie!!! Trecând peste ridicolul situaţiei, trecând peste faptul că el ca Prim-ministru a închis centrala de la Mintia, trecând peste faptul că Ministrul Energiei de atunci este şi acum acelaşi Popescu-PNL, trecând peste faptul că el Cîţu urla peste tot că nu se poate interveni cu o schemă de plafonare a preţurilor şi că acum spune că PSD s-a opus şi el a vrut, trecând peste toate acestea şi peste multe altele, rămâne totuşi o întrebare: ce ne facem dacă ne întâlnim cu el pe stradă exact atunci când el aude voci?”, a scris Mihai Tudose, joi pe Facebook, relatează News.ro.

Preşedintele Senatului Florin Cîţu i-a cerut joi liderului PSD Marcel Ciolacu să le explice românilor de ce pe noua legislaţie preţurile la energie şi gaze au crescut brusc cu aproape 30%.

Vezi și: Cîțu îl ia la rost pe Ciolacu, după datele INS: 'Să le explice românilor de ce, pe noua legislaţie, preţurile la energie şi gaze au crescut' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.