Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihai Tudose iese la atac: 'Statul paralel este Dragnea'

mediafax.ro
Liviu Dragnea Mihai Tudose

Mihai Tudose a declarat că Liviu Dragnea este „statul paralel, prin tot ceea ce face”. Fostul premier a precizat că dacă președintele PSD și alții aveau un minim interes pentru securitatea națională, atunci nu tăiau bugetele serviciilor.

„Statul paralel e el (Liviu Dragnea - n.r.), prin tot ceea ce face. Care e statul paralel? Că SRI, că SIE. Am înțeles. Am făcut o doctorat. Dacă făcea doctoratul la medicină, probabil că mi-l semna domnul rector Popa. L-am făcut acolo. Mi l-au semnat cei de acolo. Că am fost la o școală unde am învățat ce înseamnă securitate României, securitatea economică și securitate în general, poate ar fi bine să o facă toți. Fiindcă dacă domnul Dragnea sau alții aveau unu minim interes pe securitate națională, eu vă spun că nu tăiau bugetele la serviciile de informații. Fiindcă el lucrează pe lângă stat. Statul de drept este statul de drept, cu SRI, cu SIE, cu justiție, cu tot ce trebuie. Cu instituții, Parlament, Guvern. Nu el «e toate». Da? Știți ce înseamnă, tăierea bugetului la cele două instituții pe care le urăște, fiindcă nu îi sunt subordonate, nu îi mănâncă din palmă? 84% din bugetul SRI este pe salarii și pensii. A spus dl Marincea. Restul, se plătesc chirii, sedii, telefoane, lumină, curent”, a afirmat Mihai Tudose, marți, la TVR 1, conform Mediafax.

Florin Cîțu lansează o profeție NEAGRĂ pentru Guvern: 'Și-au făcut calcule prea optimiste'

Întrebat despre afacerile pe care are voie SRI să le dezvolte în țară, Mihai Tudose a spus că Serviciul nu dezvoltă nimic, lucru pe care îl știe din ședințele CSAT la care a participat cât a fost premier.

„Care afaceri Nu dezvoltă nimic. Eu am fost în CSAT unde vin cu ele pe masă. Nu dezvoltă nimic. Și când le tai. Le tai operativul. Am înțeles că dacă securitatea statului nu este bună, atunci hai s-o desființăm. Hai să nu ne mai chinuim. S-o reformeze la Teleorman eventual. Că mai sunt la Videle sau dacă nu, ce s-a mai transferat de la Piatra Neamț. Domnule, suntem nebuni? Ce protocoale secrete, că protocol secret a semnat și Dragnea cu SRI, dar al lui era bun. Dar nu vreți dacă o bibliotecară a făcut ceva să nu aruncați în aer biblioteca, ci să schimbați bibliotecara? Cum pui sistemul în matricea funcțională? Tăindu-i banii? Dresați câinii nemaidându-le de mâncare și o să aveți un câine foarte bine dresat, dar mort de foame?”, a conchis Tudose.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.