Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihai Tudose îl taxează ironic pe premier: 'O stafie bântuie Europa. E Mâțu. Tocmai a pus o țară pe butuci! Acum încearcă la nivelul următor...'

Facebook
Mihai Tudose

Europarlamentarul Mihai Tudose ironizează iminentul turneu al premierului Cîţu prin cabinetele unor oficiali europeni, în plină pandemie. "Păzea: sare Mâțu la euro-clanță!", scrie fostul premier.

"Stres maxim în cabinetele a patru comisari europeni și trei lideri de grupuri europarlamentare plus cele ale președinților Parlamentului și Comisiei Europene. Când UE se închide în fața noului val pandemic, o stafie bântuie Europa. E Mâțu, dornic de recunoaștere externă, după ce a suferit destul că îl ignoră țara și, mai ales, coaliția de guvernare ce l-a așezat pe post de sperietoare / om de paie în geam la Palatul Victoria.

Miercuri și joi, Mâțul nostru va sări la euro-clanțe, doar-doar îi va da cineva drumul înăuntru. Milostivi de obicei, oficialii de la Bruxelles sunt cuprinși de fiori: tocmai ce le-a trecut virusul pe la ureche! Ultima dată când au cedat insistențelor unui guvern de a urma un protocol neadecvat pentru pandemie, trei comisari europeni au intrat în izolare. În ianuarie, a doua zi după întâlnirea la Lisabona cu ministrul portughez de Finanțe, acesta a fost diagnosticat pozitiv.

Concluzia la Bruxelles a fost că precauția trebuie să rămână regula, chiar și când e vorba de un eveniment ca startul Președinției portugheze a Consiliului UE.

Iată, însă, că un nou premier latin - am remarcat accentul pus pe această trăsătură - insistă pentru un program de întâlniri cu grad mare de risc. Mai ales că doi dintre comisarii ce abia își revin după sperietura de la Lisabona sunt luați acum în vizor de zglobiul nostru iresponsabil, inegalabilul și din păcate... al nostru Mâțu!

Și ei știu că omulețul are experiență: tocmai a pus o țară pe butuci! Acum încearcă la nivelul următor... Europa păzea!!!

P.S. Un vaccin antimâțu? O izoletă măcar?", scrie Mihai Tudose pe Facebook.

Președintele Parlamentului European, David Sassoli, va avea o întâlnire joia viitoare cu premierul Florin Cîțu, potrivit agendei șefului eurodeputaților. Întâlnirea va avea loc joi, la ora 15 (ora Bruxelles-ului).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.