Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihai Tudose l-a luat la mișto pe ministrul Transporturilor, Felix Stroe: Ce a putut spune noul ministru în ședința de Guvern / VIDEO

Mihai Tudose a condus, pentru prima dată, ședința de guvern în variantă remaniată. Felix Stroe, Paul Stănescu și Marius Nica sunt noii titulari de la Transporturi, Dezvoltare și Fonduri Europene care au participat la o ședință a executivului condus de Tudose. Așa cum era de așteptat, Tudose n-a rata ocazia de a ieși în evidență. Dacă nu a mai certat pe nimeni, premierul a trecut în cealaltă extremă. L-a luat la mișto pe Felix Stroe, noul ministru al Transporturilor.

Totul după ce Stroe a spus că la ministerul la care e acum șef se va continua ceea ce s-a făcut până azi, în condițiile în care predecesoru său, Răzvan Cuc, a fost remaniat pentru incompetență, și se va munci ”câte 30 de zile pe lună, fără sărbători”. Aici a intervenit Tudose, care i-a adus aminte lui Stroe că luna februarie nu are 30 de zile.

Felix Stroe: Se continuă ceea ce s-a făcut până azi, se mărește ritmul, se va lucra câte 30 de zile pe lună, câte e nevoie în fiecare zi, fără sărbători, ca să dăm vești bune românilor ca să vadă cu ochii lor că ceea ce e scris în programul de guvernare se înfăptuiește în tocmai.

Mihai Tudose: Să facem o dispensă pentru luna februarie, vă rog, doar pentru februarie.

Felix Stroe: 28 de zile pentru februarie.”, a fost schimbul de replici dintre cei doi, în hohotele de râs a celorlalți participanți.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.