Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihai Tudose, mesaj DUR pentru contestatari: 'Creşterea economică, veste proastă pentru cei care ne doreau SFÂRŞITUL ÎN CHINURI...'

Inquam Photos / Octav Ganea
guvern Mihai Tudose

Premierul Mihai Tudose a transmis contestatarilor un mesaj dur la începutul şedinţei de Guvern. Prim-ministrul susţine că vestea creşterii economice fabuloase înregistrate de România atât în trimestrul III, cât şi pe întregul an este una proastă pentru cei care îşi doreau ca măsurile Guvernului să eşueze.

"O veste foarte bună pe care o ştiţi sau proastă pentru cei care ne doreau sfârşitul tragic în chinuri - 8.8% creştere economică pe trimestrul III faţă de trimestrul III al anului trecut, ceea ce ne face optimişti pentru o creştere totală de 6 la finalul lui 2017. Nu am murit cum au vrut unii, dimpotrivă, suntem de invidiat, pe locul 3 în lume.

Şi că veni vorba despre creşteri economice şi buget, încă o veste proastă pentru cei care nu ne iubesc, exerciţiul bugetar pe anul acesta se va închide sub 3%. Aşa cum a reieşit şi din prezentarea domnului ministru Ionuţ Mişa, cu rectificarea, nici pe anul viitor nu stăm foarte rău, dimpotrivă, cifrele arată foarte bine.", a declarat Tudose.

Citeşte şi: Guvernul a făcut ANUNŢUL: rectificarea bugetară va fi POZITIVĂ. Date de ULTIM MOMENT de la ministerul de Finanţe .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.