Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihai Tudose, replică pentru Victor Ponta: Comunicatul Pro România îi crează probleme și Dacianei Sârbu

ponta tudose

Europarlamentarul Pro România, Mihai Tudose, susține că acel comunicat de presă, remis de Pro România, îl vizează atât pe Victor Ponta, dar mai ales pe Daciana Sârbu. Tudose susține că Daciana Sârbu ar trebui să dea niște bani înapoi pentru că a plecat de la PSD la Pro România înainte de a-și finaliza mandatul de europarlamentar. Totodată, Mihai Tudose a explicat, pentru STIRIPESURSE.RO, că îl provoacă pe Victor Ponta ca la alegerile parlamentare din 2020 să candideze amândoi ca independenți la Gorj și Brăila să vadă cine obține un scor mai bun, cu trimitere la acuzația lui Ponta că l-a făcut europarlamentar.

Citește și: Pro România: Mihai Tudose a plecat din partid și negociază cu PSD

”Am luat la cunoștință despre un comunicat al Pro România, care a apărut în mass-media. Mă îndoiesc că acest comunicat a fost adus și la cunoștința lui Victor Ponta, pentru că în logica acestui comunicat și domnul Victor Ponta are o problemă pentru că a fost ales deputat pe listele PSD și nu pe listele Pro România. Tot pe logica acestui comunicat de presă, domnul Victor Ponta are o problemă în familie pentru că Daciana Sârbu a fost aleasă europarlamentar pe listele PSD și trebuia să dea niște bani înapoi, că a plecat la Pro România înainte să-și termine mandatul. Eu zic să nu se mai grăbească colegii noștri de la comunicare că îi crează probleme domnului Ponta în familie.

A doua chestiune: el m-a făcut pe mine europarlamentar. Păi hai să comparăm un pic rezultatele. El cap de listă la Pro România, fost premier 4 ani și președinte de partid a luat 9 și ceva la sută la Gorj și, până la urmă, eu n-am plecat de la Pro România, el mă tot împinge pe scări. Dacă cumva se decid colegii de la Pro România să trimită din nou acest comunicat să i-l prezinte și domnului președinte, să nu-i mai genereze probleme public.

De două zile tot aud sintagma că am votat Guvernul Orban, dar eu un sunt parlamentar. Da, am spus că dacă mai eram în Parlament îl votam. Revenirea la vechile metehne să spună minciună, după minciună, după minciună ca să acopere prima minciună nu îi face deloc bine. Să încerce să nu mai mintă sau măcar să înceapă cu mai puțin, să vadă că nu este așa de rău.

Și, dacă, fără aroganță o spun, își dorește să vedem care pe cine ajută politic, eu sunt pregătit să candidez pentru un mandat de deputat independent la Brăila. El are curajul să facă asta la Gorj? Ultima dată a luat 9%, ceea ce nu-i ajungea nici pentru jumătate de mandat. De aici și disperarea, că de aici a deraiat. Dacă tot vorbește despre vânzări, nu știu cine negocia cu Viorica Dăncilă la Nepun, apoi cu ALDE, apoi cu Orban. În numele cui și cu cine a făcut el aceste negocieri, că a fost singur și din ce am mai aflat și noi prin partid a negociat numai pentru el și dacă tot spune că eu, Câmpeanu și alți colegi vorbim ba la PNL, ba la PSD să ne primească, să ne spună pe el cine l-ar primi? Cine stă cu el de vorbă? Măcar noi avem cu cine discuta? Nici nu mai spun de negocierile de astă vară cu cei de la En Marche și când până și de acolo a primit un mesaj în suedeză ne-a spus mie și Corinei Crețu să mergem unde vrem noi că pe el nu-l interesează. Deh, ce să faci, vulpea, strugurii și dacă mai vrea amănunte, să zică că mai știm și altele.

Mă simt nevoit să repet: poate șansa Pro România este să facă Victor Ponta un pas în spate.”, a spus Mihai Tudose.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.