Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihai Tudose s-a întâlnit cu preşedintele Parlamentului Republicii Moldova

Inquam Photos / Octav Ganea
mihai tudose

Premierul României, Mihai Tudose, a avut, vineri după-amiază, o întrevedere cu preşedintele Parlamentului Republicii Moldova, Andrian Candu.

Şeful Executivului, însoţit de mai mulţi membri ai Guvernului de la Bucureşti, şi preşedintele legislativului de la Chişinău au discutat, timp de aproape o oră, în spatele uşilor închise, scrie agerpres.ro.

Ulterior, primul-ministru a semnat în Cartea de onoare, după care a mers în plenul Parlamentului moldovean pentru a-i saluta pe deputaţi.

Întâlnirile de la Parlament au constituit ultima etapă din vizita întreprinsă, vineri, de Mihai Tudose la Chişinău. El a mai avut o întâlnire cu premierul Pavel Filip, iar apoi a participat la ceremonia de înmânare a cheilor pentru 96 de microbuze şcolare donate de Guvernul României autorităţilor moldovene.

Tudose a fost însoţit în Capitala Republicii Moldova de vicepremierul Sevil Shhaideh - ministrul Dezvoltării Regionale, vicepremierul Marcel Ciolacu, ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu, şi de ambasadorul României la Chişinău, Daniel Ioniţă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.