Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihai Tudose se pregătește de atacul FINAL. Mișcare de amploare reușită de opozanții lui Dragnea

mediafax.ro
Liviu Dragnea Mihai Tudose

Tabăra oponenților lui Liviu Dragnea se repliază rapid după anunțul convocării Comitetului Executiv Național (CExN) al PSD imediat după scrisoarea lansată prin care i se cerea lui Dragnea demisia din fruntea partidului și a Camerei Deputaților.

Viorica Dăncilă o ţine din gafă în gafă: 'PSIDA' / VIDEO

Unul din cei mai mari oponenți ai lui Liviu Dragnea este fostul premier Mihai Tudose, cel care a nu a făcut nici un secret că așteaptă ziua socotelilor. Se pare că vrea să facă asta direct, fața în față, cu cel care ”l-a executat” pentru a o înscăuna pe Viorica Dăncilă.

Alegerile în organizația județenă a PSD Brăila trebuiau organizate vineri în 22 septembrie, dar totul a fost devansat. Miza este aceea ca Mihai Tudose să poată fi ales președinte al organizației și deci reprezentant de drept în ședința CEx al PSD în care se va tranșa soarta lui Liviu Dragnea, relatează debrăila.ro

Astfel, fostul premier Mihai Tudose, singurul candidat inscris in cursa pentru sefia PSD Braila, va fi ales in dupa-amiaza zilei de joi, 20 septembrie, desi, initial, conferinta judeteana era programata vineri.

Surse confirmate de STIRIPESURSE.RO susțin că la conferința extraordinară de alegeri a PSD Brăila vor participa vicepremierul Paul Stănescu și senatorul Niculae Bădălău, președintele ales al PSD Giurgiu.

PSD Braila, alaturi de alte filiale, au anuntat ca sustin scrisoarea prin care lui Dragnea i se cere sa isi dea demisia de la sefia PSD si a Camerei Deputatilor, semnata de Gabriela Firea, Paul Stanescu si Adrian Tutuianu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.