Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihai Tudose, TAXAT dur dinspre Bruxelles pe supracciza la carburant: 'Măsură IRESPONSABILĂ'

Inquam Photos / Octav Ganea
Mihai Tudose

Premierul Mihai Tudose primeşte lovitură după lovitură după ce a anunţat că va introduce, la 1 septembrie, supracciza la carburanţi. Critici dure au venit pe acest subiect şi din partea europarlamentarului PMP, Siegfried Mureşan. Politicianul susţine că măsura pune în pericol competitivitatea României şi poate genera scumpiri în lanţ. "Este iresponsabilă şi această lipsă de predictibilitate", susţine Mureşan.

Citeşte şi: Ingrid Mocanu, atac FĂRĂ PRECEDENT la procurorii DNA

"Mediul de afaceri are nevoie de predictibilitate și de un cadru fiscal stabil și avantajos, nu de schimbări de la o lună la alta, de măriri de taxe și amenințări.
Prim-ministrul Mihai Tudose confirmă că supraacciza la carburanți va fi reintrodusă „în toamna aceasta”, după ce acum nici o lună ne spunea că o va introduce de la 1 septembrie. Pe lângă faptul că o astfel de decizie pune într-un pericol major competitivitatea economiei României și poate genera scumpiri în lanț, este iresponsabilă și această lipsă de predictibilitate. Cu alte cuvinte, Guvernul anunță introducerea sau mărirea de taxe fără a ști impactul lor și nu oferă o dată clară de implementare. Acest „du-te, vino” fiscal-administrativ bulversează categoric mediul de afaceri deoarece investitorii își fac planurile pe termen mediu și lung și așteaptă de la Guvern măsuri predictibile și un climat favorabil dezvoltării.", scrie europarlamentarul Siegfried Mureşan pe Facebook.

Citeşte şi: Recuperarea prejudiciului în dosarele lui Fenechiu, luptă fără sorţi de izbândă. Noua LOVITURĂ a fostului ministru .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.