Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihai Ţurcanu: `Incompetența guvernanților dăunează grav economiei românești`

arhiva personala
Mihai Turcanu

Europarlamentarul Mihai Ţurcanu a criticat, în plenul Parlamentului European, măsurile adoptate în plan fiscal de Guvern. Reprezentantul PNL a atras atenţia, în sesiunea de la Strasbourg, asupra instabilității economice și sociale cauzate de PSD.

„Bulversarea sistemului de contribuții sociale și a impozitării veniturilor persoanelor fizice a reușit să nemulțumească deopotrivă sindicatele și patronatul. Șase milioane de contracte de muncă vor fi afectate de modificarea codului fiscal printr-o ordonanță de urgență a cărei constituționalitate este contestată. Investițiile publice sunt sacrificate, iar investitorii străini îndepărtați de insecuritatea juridică. Chiar și Comisia Europeană a avertizat săptămâna trecută că economia României ar putea fi afectată de politicile guvernamentale actuale”, a declarat eurodeputatul liberal.

Mihai Ţurcanu a subliniat că, potrivit prognozei Comisiei, „România riscă un deficit bugetar îngrijorător în următorii ani, în pofida creșterii produsului intern brut pe baza consumului privat".

„Din păcate, incompetența guvernanților dăunează grav economiei românești”, a concluzionat europarlamentarul Mihai Ţurcanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.