Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihail Neamțu face dezvăluiri ireale: Era 'drogat' cu medicamente când l-a criticat pe George Simion

Facebook
Mihail Neamțu

Politicianul Mihail Neamțu face dezvăluiri uluitoare despre conflictul său cu liderul AUR, George Simion. Neamțu spune că l-a criticat pe Simion din cauza medicamentelor primite de la medicii din Timișoara, când avea COVID19.

Iată dezvăluirile lui Mihail Neamțu:

"În 6 decembrie 2020, eram pe un pat de spital din orașul Timișoara, fiind într-o stare de izolare totală, dar și supus unui tratament medicamentos foarte agresiv împotriva infectării cu virusul Covid-19. Așa era protocolul lui Arafat... După cum vă puteți imagina, chiar n-aveam o stare bună. Ceața mentală, bulversarea emoțională, plămânii afectați și ficat supraîncărcat de antibiotice m-au făcut să spun lucruri pe care astăzi le regret. Da, confirm faptul c-am făcut niște declarații violente la adresa lui George Simion, pe care liderul AUR a avut eleganța să le uite și să le ierte.

Socot, așadar, enunțurile mele lovite de nulitate. Pentru cei interesați de anumite detalii biografice, vă reamintesc faptul că, împreună cu o echipă admirabilă de creștini, am ridicat la Timișoara cu cel puțin 5% procentul unui partid condamnat la retrogradare de incompetența strategilor din București.

În iarna anului 2020 încă dădeam crezare propagandei oficiale (lansată contra lui George Simion după modelul atacurilor Stângii la adresa lui Donald Trump) care spunea că succesul AUR se datorează unor troli din Sankt-Petersburg. După patru ani de cercetare și analiză, mi-am luat libertatea de-a face o completă reevaluare a verdictelor nefondate, pripite și puerile rostite atunci.

În 2024 sunt de o cu totul altă părere: modelul anti-democratic promovat de PSD-PNL copiază politica de monopol a lui Vladimir Putin. Creștinii au fost trădați de oligarhii PSD-PNL: sărăcie, exodul creierelor, îndatorare, uzurparea referendumului pentru familie.

Iată de ce voi vota lista care-l include pe Cristian Terhes, Claudiu Târziu, Maria Georgiana Teodorescu și atâția alți oameni valoroși".

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.