Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihailo Podoliak condamnă atacul lansat de ruşi de Ziua Copilului: Ucigaşii de copii urăsc cuvântul 'pace'

Yahoo.news
Mihailo Podoliak

Mihailo Podoliak, consilier al şefului cancelariei prezidenţiale ucrainene, a comentat atacul cu rachete lansa de ruşi asupra Kievului, în noaptea de miercuri spre joi. Într-un mesaj postat pe Twitter, Podoliak a precizat că Rusia a decis să bombardeze capitala ucraineană de Ziua Copilului şi că un minor a murit în timpul atacului. Potrivit consilierului, toți cei care fac apel la o "reglementare paşnică" trebuie să înțeleagă că inamicul rus urăște cuvântul "pace".

"Liderilor care încă mai căutaţi o 'soluție pașnică' la acest război-genocid, cu cine doriți să negociați? Ucigașii de copii urăsc cuvântul 'pace'. Rușii au nevoie de 'negocieri' pentru a nu fi traşi la răspundere pentru crimele masive. Înțelegeți, în sfârșit: doar înfrângerea Rusiei va opri cu adevărat războiul. Doar înfrângerea" - a scris Podoliak, potrivit Rador.

Amintim că, în noaptea de miercuri spre joi, invadatorii ruși au lansat un nou atac masiv asupra Kievului. În timpul bombardamentelor, s-au auzit mai multe explozii, iar autorităţile au transmis că a fost activată apărarea antiaeriană. Ca urmare a căderii unor fragmente de rachetă, în cartierul kievean Desniansk, trei persoane au fost ucise: doi adulți și un copil. Potrivit martorilor oculari, civilii au murit în timp ce încercau să intre într-un adăpost care avea uşile încuiate. Polițiștii au deschis deja un dosar penal în legătură cu acest incident

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.