Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mijlocașul echipei Flamengo, Reinier Jesus Carvalho, este dorit de Atletico Madrid

www.digisport.ro
Atletico Madrid

Atletico Madrid investește, în ultimul timp, sume impresionante în transferurile jucătorilor tineri, iar pe viitor ar putea da încă o lovitură importantă. A pus ochii pe Reinier Jesus Carvalho (17 ani) de la Flamengo, pentru care va fi nevoită să plătească mulți bani, scrie Mediafax.

Clubul brazilian a refuzat, în vară, propuneri de 30 de milioane de euro, astfel că suma pentru care Atletico își poate asigura semnătura mijlocașului s-ar putea duce spre 50 de milioane de euro.

Recent, un oficial al lui Flamengo dădea de înțeles că lucrurile vor sta ca în cazul ultimului jucător vândut pe bani mulți, Vinicius Junior (plecat la Real Madrid pentru 45 de milioane de euro).

Citește și: Ciprian Tătărușanu vrea să plece de la Lyon; Nu mai este dispus să fie rezervă

”Dacă vreo echipă ne va întreba dacă avem un al doilea Vinicius, vom spune că îl avem! Nu-l vom lăsa să plece pe mai puțini bani decât au costat Vinicius sau Rodrygo”, a declarat Luis Gustavo Nogueira, președintele lui Flamengo, pentru ESPN.

Reinier a făcut pasul mare la echipa a celor de la Flamengo la începutul anului. Din acel moment, a evoluat în 9 meciuri și a contribuit cu 3 goluri și două pase decisive la realizările echipei. Mijlocașul ofensiv este component al naționalei Braziliei sub 17 ani pentru care a prins 10 partide și a marcat de 5 ori.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.