Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mijlocaşul german Sami Khedira se pregăteşte individual, după ce a suferit o intervenţie chirurgicală cardiacă

worldfootball.net
Sami Khedira

Problema la Sami Khedira a apărut în urma unei aritmii cardiace. Anunțul a fost făcut marţi de clubul Juventus Torino, unde este legitimat jucătorul, informează News.ro.

Citește și: Moment emoționant la meciul U BT Cluj - CSU Sibiu: fanii Universității au transmis mesaje de susținere pentru Radu Țenter

"Sami Khedira a efectuat examenele cardiologice prevăzute, care au arătat o evoluţie pozitivă a tratamentului urmat şi a început un program de pregătire personalizat. Pentru moment, prognosticul de aproximativ o lună de la data intervenţiei până la reluarea completă a activităţii este confimat", a precizat Juventus, într-un comunicat, citat de Le Soir.

Astfel, Khedira ar trebui să revină în echipă peste două săptămâni. El nu va evolua în manşa retur a optimilor de finală ale Ligii Campionilor, cu Atletico Madrid, din 12 martie.

La 20 februarie, mijlocaşul Sami Khedira a fost supus unei intervenţii chirurgicale pentru o aritmie cardiacă. Problema i-a fost descoperită cu puţin timp înainte ca echipa să plece la Madrid. Din acest motiv, el a ratat meciul pe care echipa lui, Juventus Torino, l-a disputat cu Atletico, în manşa I a optimilor de finală ale Ligii Campionilor.

În Spania, Juventus a pierdut cu 0-2.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.