Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mijlocaşul internaţional danez Christian Eriksen a semnat cu Manchester United

guim.co.uk
Christian Eriksenn

Mijlocaşul internaţional danez Christian Eriksen (30 de ani), liber de orice contract, a semnat pentru trei sezoane cu Manchester United, a anunţat vineri echipa de pe Old Trafford, scrie AFP.

"Manchester United este încântat să confirme că Eriksen s-a alăturat clubului cu un contract până în 2025", se spune într-un comunicat al clubului despre fotbalistul care a suferit un infarct în iunie 2021 în timpul unui meci la EURO şi care a jucat din nou, de la sfârşitul lunii februarie, cu un defibrilator cardiac.

Jucătorul, care a revenit în fotbal la echipa Brentford la sfârşitul lunii februarie, mai trebuia doar să treacă de controlul medical înainte de a se anunţa transferul său oficial, potrivit Agerpres.ro.

Eriksen trăieşte cu un defibrilator de la acest accident din 12 iunie 2021, şi a fost nevoit să părăsească pe Inter Milano, unde era sub contract, deoarece reglementările italiene interzic jucătorilor să joace în Serie A cu acest tip de dispozitiv.

La Brentford, el a jucat 11 meciuri şi a marcat un gol, arătând că nu şi-a pierdut cu nimic din talentul şi viziunea sa asupra jocului, având 4 pase decisive.

Eriksen a ales oferta lui Manchester United, deşi era dorit şi de Tottenham, unde a jucat între 2013 şi 2020.

Doar pe locul 6 în campionat în sezonul trecut, Manchester United trebuie să reconstruiască echipa sub conducerea lui Ten Hag.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.