Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mijlocașul Raul Costin revine la Rapid - Mesajul acestuia după patru ani de absență

Mijlocaşul Raul Costin a revenit după patru ani la Rapid, semnând, miercuri, un contract valabil pe un sezon, cu posibilitate de prelungire pentru încă unul, informează site-ul oficial al guleştenilor, potrivit news.ro.

El a mai jucat la Rapid în sezonul 2015/2016, când a promovat cu giuleştenii, având un gol marcat în 17 meciuri.

Crescut la juniorii lui FC Naţional, Raul a mai jucat în carieră la FC Sibiu, Dacia Mioveni, FC Vaslui, Simurq, U Cluj, FC Botoşani, ASA Târgu Mureş, Concordia Chiajna, FC Argeş, iar în sezonul trecut a luptat cu CS Mioveni pentru promovare.

Citește și: Dorel Căprar, pretinsul 'PROPRIETAR' al posturilor publice vacante din județ, aspiră la fotoliul primăriei Arad - Lista completă a candidaților pentru arădeni

„"Sunt fericit că am revenit la Rapid după patru ani, mă bucur că fac parte din acest proiect şi sper ca la finalul sezonului să reuşim promovarea şi să facem fericiţi zeci de mii de suporteri.

Orice jucător evoluează la Rapid rămâne cu echipa în suflet, pentru mine a fost o perioadă foarte frumoasă, am stat şase luni şi a culminat cu o promovare, ceea ce sper să se întâmple şi acum.

Îmi aduc aminte de acel meci cu Clinceni, cu 10.000 de rapidişti în tribune. Pur şi simplu, te poartă pe braţe, joci altfel, cu altă încredere, alta este dăruirea, se va simţi lipsa lor", a spus Raul Costin pentru fcrapid.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.