Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mikaela Shiffrin, absentă de la proba de slalom uriaş paralel din cadrul Cupei Mondiale

www.cosr.ro
schi lapin

Schioarea americană Mikaela Shiffrin va lipsi joi la proba de slalom uriaş paralel din cadrul Cupei Mondiale, de la Lech/Zuers (Austria), pentru a se concentra pe antrenamente, scrie dpa, potrivit Agerpres.

De cinci ori campioană mondială şi dublă campioană olimpică, Shiffrin a revenit în activitatea competiţională după o pauză de 300 de zile, într-o dublă probă de slalom, săptămâna trecută, la Levi (Finlanda).

Citește și: Ana Birchall răstoarnă povestea renunțării la pensia specială, prin demisie: ‘Rog share, să se știe adevărul!’

Potrivit sursei, Shiffrin, care nu a participat la prima cursă a noului sezon al CM, la Soelden (Austria), din cauza unei probleme la spate, ar putea să nu concureze foarte curând, dorind să-şi îmbunătăţească forma sportivă. Americanca a încheiat pe locul 2 primul slalom de la Levi, iar în cel de-al doilea din localitatea finlandeză s-a clasat pe poziţia a cincea.

În altă ordine de idei, schiorul austriac Marco Schwarz a dat rezultate pozitive la coronavirus şi nu va fi prezent în proba masculină de slalom uriaş paralel.

Potrivit Federaţiei austriece de schi, Schwarz are simptome uşoare şi este în carantină.

De asemenea, şi elveţienii Loic Meillard, Marco Odermatt şi Justin Murisier au fost testaţi pozitiv la coronavirus şi vor rata proba de la Lech/Zuers.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.